dilluns, 11 de maig del 2009

SENSACIONS I SENTIMENTS


La passejada pel barri del carrer dels Petons va estar tant ben documentada que em sembla superflu escriure res més sobre l’itinerari recorregut. Voldria però esmentar el meu itinerari emocional amb un cúmul de sentiments i sensacions algunes de les quals m’agradaria compartir: impaciència, en veure que el metro no arriba. Alegria, en retrobar companyes de cursos anteriors i conèixer personalment les altres blocaires del matí. Sorpresa, en descobrir les boniques ornamentacions del passatge Bacardi. Alleugeriment, en comprovar que encara queden algunes botigues antigues a Barcelona. Angoixa, a la Baixada de la Llibreteria i al carrer Bòria, en reviure el pas dels condemnats. Emoció, en trepitjar els carrers per on es movien el Miguel i els seus amics. Curiositat, en veure els establiments exòtics del barri. Tendresa, envers la Marieta de l’ull viu. Ràbia, en recordar les injustícies i crueltats perpetrades a l’Esplanada. Irrealitat, mentre mirava els núvols roses i les cúpules grises des del vell terrat amb colomar. Satisfacció davant una taula ben parada. Plaer en mossegar, afamada, una deliciosa croqueta. Joia a l’hora dels brindis. Gravidesa a les cames de camí cap a casa.

5 comentaris:

m cinta amenós ha dit...

Carme, ara ja sembles la nostra cronista. Gràcies per penjar-ho i que vinguin més cròniques, perquè en les teves hi ha emocions.

Molt bé!. Una abraçada, Mª Cinta

M.Dolors Figueras i Montse Capellas ha dit...

M'ha emocionat i m'he identificat molt amb el contingut del teu escrit. Gràcies per fer-ho tant clar i concís.

FELICITATS!!!

Raimunda ha dit...

Carme, Sentiments, emocions , història, una barreja que fa viure el que escrius. Felicitats i gràcies per tot el que el teu relat transet´.
Raimunda

roser ha dit...

En unes ratlles has sapigut transmetre tota la passejada i l'encant d'aquest dia que sempre guardare dins el cor, gracies, una abraçada
Roser

Mercè de Lasa ha dit...

Els vostres escrits reflecteixen totes les emocions que heu sentit en aquesta passejada i ens les transmeten vives i intactes.
Us felicito!
Mercè